fbpx

Ventilasjon er viktig av mange grunner.

Det gir tilførsel av frisk luft, regulerer inneklimaet, og fjerner støv fra boligen. For å regulere inneklimaet bør det være ventilasjon i alle rom i et hus. Huset ventileres for at brukt luft skal erstattes med frisk uteluft. Den brukte luften kan bl.a. inneholde radon, gasser og partikler fra bygningsmaterialer, klær, dyr, inventar, maskiner og forurensning fra matlaging, i tillegg til fukt og karbondioksyd som mennesker puster ut.

Dårlig inneklima kan forårsake plager som rennende øyne, hoste, hodepine, tretthet og allergier, eller mer alvorlige sykdommer som astma. 

Ikke alle er like følsomme for de forskjellige påvirkninger i innemiljøet.

  • Barn er gjerne mer følsomme enn voksne, og eldre er mer sensitive enn yngre.
  • Noen mennesker føler stort ubehag med trekk, støy, for høy eller for lav temperatur eller irriterende og ubehagelig lukt.

I tillegg kan dårlig innemiljø påvirke både kvaliteten på søvnen din, konsentrasjon og produktivitet på jobben. Symptomer starter gjerne som:

  • irritasjon i øyne, nese og hals
  • utslett, rødhet og kløe i huden
  • hodepine og tretthet
  • kvalme og svimmelhet

Ventilasjon i miniformat tilpasset leiligheter, hybler, og mindre næringslokaler / kontor. De fleste fås også med app styring, slik at man kan kjøre opp og kontrollere luften på hytta, på hybelen, i bobilen, garasjen eller i båten. Fjerner både støv, lukt, hunde- og kattehår fra ditt inneklima. Ved radongass i bolig er det svært viktig med godt ventilerte rom. Våre ventilasjonsenheter regulerer luftfuktigheten, justerer romtemperaturen, fjerner pollen og fintstøv.

Har du ikke ventilasjon i dag?

Har du vurdert ettermontering?

Da bør du vurdere Aeromat WGR 1000 når du planlegger utskifting av vinduer i leilighetsbygg, hybelhus, brakker, soverom el.l.

Ellers, Aerovital, Aerovital Ambience, Aeropac, eller Aerocube. Vi oppdaterer vår butikk løpende med flere godkjente produkter.

Se her for vårt utvalg

Våre produkter er i størrelse og ytelse av de beste produktene i markedet. Og med en kvalitet som overgår det meste av konkurrerende produkter. Vi gir 10 års garanti på produkter kjøpt via klimabutikken.no.